درودی گرم و پاکدلانه به هم میهنان گرامی. شنبه ۱۴ فوریه ۲۰۲۶ برابر با بیست وپنج بهمن ۲۵۸۴، میلیون ها ایرانی درپاسخ به فراخوان شاهزاده رضا پهلوی برای روزجهانی اقدام درپشتیبانی ازانقلاب شیر وخورشید ملت ایران، بزرگترین گردهم آئی دیاسپورا را در جهان برگزار کردند.
تنها در سه شهر تورونتو، لوس انجلس و مونیخ بیش از یک میلیون تن زیر باران و سرما شادمان به خیابانها آمدند. بودن شاهزاده رضا پهلوی در کنفرانس امنیتی مونیخ و سخنرانی او درهمایش چند صدهزار نفری همایش همانروز یک پیروزی بزرگ بر رژیم اهریمنی اسلامی بود.
جهانیان، بویژه اروپا اکنون میداند که ایرانیان برای سرنگونی رژِیم اهریمنان در ایران پابرجا، استوار وهمبسته اند. این پیروزی برای ملت بزرگ و دلسوخته ایران با این بالندگی جهانی نیرومند تراز گذشته انقلاب شیر وخورشید را پیش میبرد و پیروزی را درآغوش خواهد گرفت.
دوستان ما ایرانیان با فرهنگی هفت هزار ساله و تاریخ نوشته بیش از دوهزار و پانصد ساله پیشرو فرهنگ جهانی بودیم. ایران از آغاز تا به امروز، خاستگاه آزادگان و بزرگترین زنان و مردان پیشگام پایداری و سرافرازی ایران بوده اند، ولی این که ایران ازدیرباز تا به امروز، دشمنیاران بسیارو ناسپاس ترین افراد هم میباشد. نام بسیاری از آنان در تاریخ ایران نگارش شده. برای مثال سلمان پارسی (روزبه سردار ساسانی) اهریمنی دیو خوی، به تازیان بی فرهنگ راه و چاه را نشان داد تا به کشورش یورش ببرند، آسیابها را با خون هم میهنانش راه بیاندازند، زنان و کودکان را به بردگی وادارند و زمینۀ را برای فروپاشی و دگرگونی فرهنگ ایرانشهری به آئین تازیان بیابانگرد فراهم کنند.
از این نمونه ها بسیار داریم، که 48 سال است با آن دستوپنجه نرم میکنیم. بهر روی ما میستائیم قهرمانان جاوید نامانی را که برای فرو شکوه ایران جان باختند. ما میستائیم ایرانیانی را که با انقلاب ملی شیر و خورشید، به یورش دوباره تازی زادگان پایان خواهند داد.
پاینده ایران و زنده باد شاهزاده رضا پهلوی پیشگام شجاع وخردمند انقلاب شیر و خورشید که با خردبینی برای رهائی ایران و ایرانیان میکوشد.
