حزب سکولار دمکرات ایران

bcp-660x330

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، بانک «بی سی پی» سوئیس مبادلات جدیدش را با ایران متوقف کرده است. بر اساس این گزارش، این بانک سوییسی آخرین کمپانی است که بعد از اعلام خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و اعمال مجدد تحریم‌ها، مبادلاتش را با ایران متوقف کرده است.

رویترز در ادامه به نقل از یک منبع مالی معتبر نوشت: بی سی پی سوییس که سال ۱۹۶۳ تاسیس شده یکی از بازیگران فعال در ارتباط با تجارت‌های مالی ایران در بازار کالا بوده است.

بانک بی سی پی در بیانیه‌ای که به دست رویترز رسیده با اشاره به تحریم‌های تسلیحاتی وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت: ما هرگونه مبادلات جدید با ایران را بعد از هشتم می که بر اساس چارچوب دفتر دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری به عنوان دوره مهلت در نظر گرفته شده است، قطع کردیم.

دفتر ژنو بانک سوییسی بی پی آی گفته در پی تصمیم آمریکا مبنی بر خروج از توافق هسته‌ای، بانک به همه تحریم‌هایی که اعمال شود پایبند است و کسب و کارش را بر اساس آن تنظیم می‌کند.

رویترز به خروج بانک «دی زد» آلمان از بازار ایران اشاره کرده و نوشت: این بانک هم اعلام کرد همه فعالیت‌های مالی‌اش را در ایران در ماه جولای متوقف خواهد کرد.

منابع آگاه به رویترز خبر داده‌اند که ایران با مشکلات زیادی در حوزه دستیابی به سرمایه مواجه است. مبادلات هم اکنون با موانعی روبه‌رو است چراکه بانک‌های خارجی نگران ادامه تجارت با ایران حتی با وجود حفظ توافق هسته‌ای هستند.

یکی از این منابع آگاه به رویترز گفته خروج تعداد محدودی از بانک‌های خارجی که به مبادلات مالی با ایران امید بسته بودند ضربه بزرگی به ویژه برای تجارت‌های مالی است.

بر اساس این گزارش تحلیل‌گران می‌گویند حفظ برجام کار چالش برانگیزی است. یک محقق تجارت بین‌المللی به رویترز گفته که تحریم‌های آمریکا فضای تجارت در ایران را سخت‌تر خواهد کرد. شرکت‌هایی که در بازار آمریکا هم هستند بعید است که بخواهند روابط‌شان را با ایران از ترس جریمه‌های آمریکا ادامه یا توسعه دهند.

شركت سوئیسی قرارداد بزرگ را لغو کرد

شرکت «اشتدلر ریل» سوئیس می‌گوید قرارداد بزرگ خود برای فروش واگن به ایران را به حال تعلیق در می‌آورد.

به گزارش یورونیوز، این شرکت واگن‌سازی چند هفته پیش برای فروش ۹۶۰ واگن مترو قراردادی به ارزش ۱.۳ فرانک سوئیس (حدود یک میلیارد و ۳۱۴ میلیون دلار آمریکا) با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران امضا کرده بود. اشتدلر ریل دلیل این تجدید نظر را نبود چشم‌انداز مطمئن برای اجرای قرارداد پس از خروج آمریکا از برجام ذکر کرده است.

به اشتراک بگذارید: